Bli synlig på Bobileksperten sine nettsider og i våre andre kanaler.

På vår oversikt over bobilparkeringer tilbyr vi mulighet for oppføring av campingplasser og andre bedrifter som spesielt tilrettelegger for bobilparkering. Det forutsettes at man har et eget område for bobilparkering med tilgang til fasiliteter som eksempelvis strøm, vann og tømmemuligheter. Man blir da synlig i kart med oversikt over bobilparkeringer. Vi legger opp bilder og informasjon om plassen i tillegg til kontaktinformasjon, lenke til plassenes hjemmeside og Facebook side etc. Vi tilbyr også mulighet for annonsering på våre nettsider og på vår Facebook side. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for ytterligere informasjon om hvilke muligheter som finnes.

Tips oss.

For at siden vår skal bli best mulig er vi avheng av tips fra dere. Vi setter stor pris på om dere sender oss bilder og informasjon om bobilparkeringer og tømmestasjoner som dere har besøkt. Vi har et tips skjema hvor det er enkelt å fylle inn / krysse av for opplysninger om plassene. Man kan også legge ved bilder på en enkelt måte fra enheten man benytter f.eks. mobiltelefon, Ipad eller PC.

Vi tar også imot tips om nyheter, bobiltreff, arrangementer, messer og lignede. Vi har en kalender med oversikt over bobiltreff, messer og ulike typer arrangementer i inn og utland. Vi ønsker svært gjerne innspill til innhold på nettsidene våre, det være seg forslag til artikler, nyttige tips, sjekklister og lignende. Benytt skjemaet Tips oss for å melder inn informasjon om bobilparkeringer og tømmestasjoner. For andre henvendelser, benytt kontaktskjema nedenfor eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Navn
E-postadresse *
Min henvendelse*

Jeg aksepteter Brukervilkårene;

I accept the Terms and Conditions.

Send inn skjema