Velg kategori ved å klikke på valgene ovenfor.

Spørreundersøkelse

Bli med på vår uformelle spørreundersøkelse om hvor sommerferien med bobilen legges i år. Du kan se resultat fra undersøkelsen når du har sendt inn svar.

Hvor legger du bobilferien din til sommeren 2022?

Annonsering hos Bobileksperten

Bobileksperten.no henvender seg til bobil og caravanentusiaster og har et betydelig antall besøkende. På vår nettside finne man informasjon og tips for reisende med bobil eller campingvogn. Vi tilbyr annonsering på vår nettside www.bobileksperten.no eller Facebook gruppe Facebook. Hos oss oppnår man som annonsør bred eksponering ovenfor en målgruppe som har behov for deres produkter og tjenester. Vi tilbyr annonsering på nettside og / eller i kombinasjon med annonseinnlegg på vår Facebook side. På denne måten når man svært effektivt ut til en viktig og kjøpesterk målgruppe. Vi tilby gunstige vilkår, samtidig er man med på å støtte oppunder videreutvikling av siden. Nettsiden er gratis for brukere å benytte, videreutvikling av nettsiden finansieres ved hjelp av annonseinntekter. Er du forhandler av bobiler / campingvogner eller driver bobilparkering, campingplass, bobilhotell eller vaskehall for bobiler eller tilbyr andre varer eller tjenester innenfor vår målgruppe kan det lønne seg å annonsere her. Ifølge Caravanbransjeforbundet økte bobilsalget i Norge for fjerde år på rad i 2018. Trenden er fortsatt at stadig flere nordmenn vil ha bobil. I 2018 ble det registrert 4.166 nye bobiler i Norge. Det betyr at for fjerde år på rad økte bobilsalget her til lands. Til sammenligning ble det solgt 2.772 nye bobiler i 2015, og i løpet av de siste 20 årene har salgsveksten vært enorm. Norsk Caravan Club regner med at over 250.000 eier campingvogn eller bobil i Norge i dag.

Visning i kart - Gratis.
Driver du innenfor en av kategoriene (Caravanforhandler, bobilparkering eller campingplass) kan dere bli oppført i våre oversikter. 

Visning av logo. 
Dersom man ønsker ekstra god eksponering, kan vi tilby visning av logo med lenke til hjemmeside. Vi kan tilby alternative annonsetyper og plassering. For nærmere informasjon om muligheter og priser, ta kontakt pr. e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller benytt kontaktskjema

Related Articles

Vilkår nettside