Test
Åna Sira Stadion bobilparkering

Ny bobilparkering på Åna Sira Stadion klar til bruk

Sommeren 2020 kunne Åna Sira melde om en ny flott bobilparkering med fine oppstillingsplasser for bobiler, nytt flott toalett bygg og tømme stasjon for bobil toaletter i samme bygg.

Det er strøm og vannuttak tilgjengelig. Det er også søppel handterings system montert på parkeringsplassen. Bobilparkeringen ligger flott plassert på Åna Sira Stadion, rett ved elven Åna Sira som da også er lakseførende og åpen for laksefiske. Fiskekort kan fås på Joker Åna Sira, samt at regler for fiske er tilgjengelig på inatur.no og dalafisk.no. 




Det er en flott sandvolleyballbane som er fritt tilgjengelig samt at baller og utstyr finnes i utstyrskassen på stadion ved banen. Det er også etablert og laget en flott frisbeegolf bane på 8 og 16 hull i samme område som er fritt tilgjengelig. Frisbee og utstyr finnes i kiosk bygget på stadion.
Ballbinge, gressbane og grusbane er også fritt tilgjengelig og baller til fotballspill finnes i utstyrs kasse ved sandvolleyballbanen. Det ligger også utstyr til landhockey, kubbespill, kulespill osv i samme utstyrskasse, og alt er fritt tilgjengelig.Det er også ryddet, merket og tilrettelagt ca. 25 turer i området rundt Åna Sira. Kart over turene er oppslått på kioskbygget på stadion samt at det er tilgjengelig turkart i postkassen på samme kiosk.

 

Related Articles

Artikkelsøk