mandag, 07 desember 2020 21:21

Med bobil til Øystese i Kvam kommune

Øystese bobilparkering er lokalisert i båthavnen på Vikevjo i Øystese. Her finner du plass til 8 biler med mulighet for strøm. Det er etablert nytt sanitæranlegg med tilgang til toalett, dusj og vaskerom.
Pris kr 150,- uten strøm (strøm kr 50,-). Nærmeste tømmestasjon finner man ved Esso stasjonen i Øystese like ved på andre siden av elven.
Oppdatering: Pris er i ettertid oppjustert til kr 240. m/strøm.

Foto: Øystese Båtforening sin bobilparkering.

oystese-batforening-2.jpg


Foto: Flott nytt sanitæranlegg som for tiden er steng grunnet korona.

Bobileksperten_oystese4.jpg

Bobilparkeringen ligger helt i sjøkanten. Det er kort vei inn til sentrum ca. 500 meter hvor du bla. finner Hardangerfjord Hotel som er nyoppusset. Hotellet ligger idyllisk til ved fjordkanten i Øystese, bare en times tid fra Bergen. Her er det nydelig utsikt mot Hardangerfjorden og isbreen Folgefonna. Restauranten byr på lokal mat og drikke, og en stor og flott uteservering. Vegg-i-vegg ligger Hardangerbadet med badebassenger, sklier og stupetårn.

Foto: Hardangerfjord Hotel og Hardangerbadet nede til høyre i bildet.

Bobileksperten_oystese2.jpg

Øystese et også flott utgangspunkt for fjellturer. Et tips er å ta turen til Breidablikk. Kjør opp til nordspissen av Fitjadalsvatnet, RV 7 fra sentrum i Øystese. Følg skilting til Fitjadalen. Ved enden av vannet finner man en parkeringsplass hvor man kan stå med bobil. Her har man et godt utgangspunkt for flotte fjellturer. For informasjon om turen til Breidablik, se lenken nedenfor.

Nyttige lenker:
 Bli med i Bobileksperten sin gruppe på Facebook

https://bobileksperten.no/index.php/component/mymaplocations/oystese-batforening
https://www.hardangerfjord.com/overnatting/hardangerfjord-hotel-p793783
https://www.hardangerfjord.com/aktivitetar/fra-fitjadalen-til-breidablik-p5403783