onsdag, 11 desember 2019 19:25

Pakkeliste til ferien med bobil

Når man skal på bobiltur er det mange ting som kan være nyttig å ta med. I den forbindelse har vi laget en pakkeliste som kan være et godt hjelpemiddel når man skal pakke i bobilen.
Kanskje tømte man bobilen i forbindelse med vinterlagring, da er det fort gjort å glemme ting nå man skal gjøre bobilen klar for en ny sesong eller man skal legge ut på en lengre tur, gjerne over flere uker til utlandet. Erfaringen er at det ikke alltid like lett å finne det man trenger etter at turen er startet.

Pakkelisten er omfattende, men det er ikke meningen at alle må ta med alt. Den er ment å fungere som en sjekkliste slik at man kan vurdere hva man har behov for å ta med. Pakkelisten inneholder mange ting som etter egen erfaring kan være nyttig å vurdere å ta med slik at man slipper å måtte gå til innkjøp underveis. Det er dumt å måte bruke tid og penger til å lete opp og kjøpe inn noe man allerede har liggende hjemme. Husk å sjekker vekten på bobilen før man legger av sted dersom man er usikker på om man har for mye med.

Lenke til pakkeliste finner du her. Denne kan lastes ned som PDF dersom man ønsker å skrive den ut. Pakkeliste er også tilgjengelig fra menyvalget lenker hvor vi samler lenker til nettsider som vi tror kan være av interesse.

 pakkeliste-til-ferien-med-bobil.JPG

Lenke:

Bli med i Bobileksperten sin gruppe på Facebook

Pakkeliste til ferien med bobil