Brukervilkår Oppdatert: 23.06.2019.

Vedtagelser Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Ansvar.
Bobileksperten AS har ikke kontroll over eller ansvar for innholdet som publiseres av annonsører eller andre tredjeparter på www.bobileksperten.no og via linker, og har ikke noe ansvar for slikt innhold. Det garanteres ikke for innholdet på nettsiden og kan når som helst helt eller delvis endre eller fjerne innholdet. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar. Bobileksperten er ikke forpliktet til å involvere seg i eventuelle konflikter mellom to eller flere brukere av tjenesten, eller mellom brukere av Tjenesten og en hvilken som helst tredjepart. Du skal holde Bobileksperten skadesløs fra et hvert krav og alle tvister mot oss fra tredjeparter som følge av din bruk av Tjenesten.

Rettigheter.
Bobileksporten.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Herunder varemerker, logoer, handelsnavn, domener, know-how og andre immaterielle rettigheter knyttet til Bobileksperten og Tjenesten. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Personvern - Webanalyse og informasjonskapsler.
I arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering. Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personvern - Innsending av tips.
Det er mulig å sende inn tips til Bobileksperten via tips skjema. Dette er frivillig å benytte tips tjenesten. Din e-post adresse benyttes kun dersom det er behov for å kontakte avsender vedrørende eventuelle spørsmål knyttet til mottatt informasjon/tips. Kontaktinformasjon deles ikke med andre og slettes etter 3 måneder. Endringer. Bobileksperten kan løpende foreta endringer i disse vilkårene og i Tjenestens innhold og funksjonalitet. Ved å fortsette å bruke Tjenesten etter endringene er trådt i kraft anses du å ha godtatt endringene. Dersom du ikke godtar endringene i vilkårene, har du ikke rett til å fortsette å bruke Tjenesten.

Kontaktinformasjon.
Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold, bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av siden kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Det samme gjelder dersom du ønsker å annonsere varer eller tjenester på Bobileksperten.no