Annonsering hos Bobileksperten

Bobileksperten.no henvender seg til bobil og caravanentusiaster og har mål om å bli en viktig møteplass for bobil, caravanentusiaster og tilbydere av tjenester for denne målgruppen. På nettsiden vår finne man informasjon og tips for reisende med bobil eller campingvogn.

Bobileksperten tilbyr annonsering på våre sider. Hos oss oppnår man som annonsør bred eksponering ovenfor en målgruppe som har behov for deres produkter og tjenester. Vi tilbyr annonsering på Nettsiden vår og/eller i kombinasjon med annonseinnlegg på vår Facebook side. På denne måten når man svært effektivt ut til en viktig og kjøpesterk målgruppe. Vi tilby gunstige vilkår, samtidig er man med på å støtte oppunder videreutvikling av siden. Nettsiden er gratis for brukere å benytte, videreutvikling av nettsiden finansieres ved hjelp av annonseinntekter. Er du forhandler av bobiler / camingvogner eller driver bobilparkering, campingplass, bobilhotell eller vaskehall for bobiler eller tlibyr andre varer eller tjenenster innenfor vår målgruppe kan det lønne seg å annonsere her. Ifølge Caravanbransjeforbundet økte bobilsalget i Norge for fjerde år på rad i 2018. Trenden er fortsatt at stadig flere nordmenn vil ha bobil. I 2018 ble det registrert 4.166 nye bobiler i Norge. Det betyr at for fjerde år på rad økte bobilsalget her til lands. Til sammenligning ble det solgt 2.772 nye bobiler i 2015, og i løpet av de siste 20 årene har salgsveksten vært enorm. Norsk Caravan Club regner med at over 250.000 eier campingvogn eller bobil i Norge i dag.

Visning av bobilparkering i kart - Gratis.
Dersom man driver campingplass med eget område som er tilrettelagt for bobilparkering eller driver en bobilparkering kan man få denne registrert på vår oversikt over bobilparkeringer. 
Vi legger inn et bilde, informasjon om fasiliteter, lenke til hjemmeside/Facebook.  

Visning av logo. 
Dersom man ønsker ekstra god eksponering kan vi tilby visning av logo med lenke til hjemmeside. Vi kan tilby alternative størrelser, annonsetyper og plassering etter nærmere avtale. 
Logo vises på siden for bobilparkeringer eller campingplasser. I tillegg vises logo på enkelte utvalgte sider som Tømmestasjoner, Autohof, Rasteplasser.

Annonsering av messer, bobiltreff, festivaler og arrangementer fra kr 399.-
Vi tilbyr oppføring av messer, bobiltreff, festivaler og arrangementer i vår event kalender. Ønsker du ekstra profilering med logo på våre nettsider kan det ordnes mot et pristillegg. Arrangementer kan registreres inntil 9 måneder i forkant. Vi legger opp lenke til arrangementets hjemmeside og eventuelt annen informasjon etter avtale. Dersom man ikke har egen hjemmeside kan vi ta imot bilder og informasjon som vi legger til i vår kalender. Hvert arrangement har sin egen «hjemmeside» hos Bobileksperten. På hovedsiden under kommende eventer vises de 5 neste arrangementene i tillegg til at man finner alle arrangementer i vår kalender. Dette er med på å bidra til at flest mulig får med seg arrangementene når man besøker Bobileksperten sin nettside.

Annonsering for bedrifter og/eller tjenester.
Vi tilbyr alternative løsninger for din bedrift/tjeneste. Visning av logo, reklameinnlegg etc. Vi kan også tilby annonsering på vår Facebook side. For nærmere informasjon om priser og muligheter, ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Snarveier
- Hjem - Bobilparkeringer -Tømmestasjoner  -Campingplasser  -Autohof  -Rasteplasser -Gass -Søk  -Forhandlere  -Nyheter  -Kalender