Annonsering hos Bobileksperten

Bobileksperten har som mål å bli en viktig møteplass for bobil, caravanentusiaster og tilbydere av tjenester. Hos Bobileksperten oppnår du bred eksponering for din virksomhet i en målgruppe som har behov for de varer eller tjenester du ønsker å tilby. Vi tilbyr annonsering på vår nettside www.bobileksperten.no og/eller på vår Facebook side https://www.facebook.com/bobileksperten/

Annonsering av messer, bobiltreff, festivaler og andre arrangementer.

Vi tilbyr registrering av messer, bobiltreff, festivaler og andre arrangementer i vår kalender fra kr 399.- Ønsker du ekstra profilering av arrangementet med egen logo på våre nettsider kan det ordnes mot et pristillegg. Arrangementer kan registreres inntil 10 måneder i forkant med lenke til arrangementets hjemmeside. Dersom man ikke har egen hjemmeside kan vi ta i mot bilder og informasjon som vi legger til i vår kalender. Hvert arrangement får sin egen «hjemmeside» hos Bobileksperten.

Annonsering for bedrifter eller tjenester.

Vi tilbyr annonsering for din bedrift, tjenester (visning av logo, reklameinnlegg etc) eller arrangementer. Vi legger inn lenke til hjemmeside. Vi kan også tilby annonsering på vår Facebook side. For nærmere informasjon om priser og muligheter, ta kontakt med oss på e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 


 din annonse 150 50